Met plakken, knippen en megafoon. 40 jaar Aktiekultuur in het Oude Westen

Foto-film-collage gemaakt voor ‘t R-Ouwe Westen, roemruchte culturele hangplekken, een programma in de serie PuntKomma Muziek van Leeszaal Rotterdam West, juni 2016. Samengesteld uit foto’s, films en knipsels van bevriende wijkbewoners en mezelf.  Van het Oude Westen Cabaret over bulldozers en huisjesmelkers, het Heipalenlied van Ouwe Bes tot een surprise optreden van de Amerikaanse saxofoongigant James Carter (met De Nazaten) in de door bewoners gecreëerde Tussentuin. En veel meer. Een coproductie van Martin de Reuver & Joke van der Zwaard. Te zien via you tube: Met plakken, knippen en megafoon. 40 jaar Aktiekultuur in het Oude Westen

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven